се вчитува...
На врвот

Го скрати URL
Ние се направи краток линкови :) Ние се направи краток линкови дури и на пократки :) И ние можеме да ги запреме ботови :)

Услови на употреба

1. Забрането е да се користи услугата за пренасочува до малициозни содржини, како и ресурси кои ги прекршуваат законите на земјите во кои линк се користи. Исто така, забрането е да се пренасочи на ресурсите кои содржат детска порнографија, zoophilia или сцени на насилство.
2. Забрането е да се користи линкови што може да доведе до looping на пренасочувања.
3. Забрането е да се користи линкови да шири спам, како и за присилна пренесувања (на пример, "pop-ups").
4. Забрането е да внесувате URL адреси кои се скратени со други слични услуги.

Извештај Спам

Ве молиме имајте во предвид

Ви испративме линк за да ја потврдиме вашата е-адреса. Не заборавајте да ја проверите папката Спам. Ако одеднаш пораката влезе во оваа папка, кликнете на ″Не Spam! ".

Ако не добиете е-пошта со врска до активирање во следната минута, кликнете овде:

Ве молам почекајте sec.

Ако овој обид пропадне, препорачуваме да користите друга е-поштенска адреса за регистрација.